«Ivan i els gossos» i «Stromboli Jazz Band», aquest cap de setmana al Teatre Bartrina de Reus

El Teatre Bartrina presenta el pròxim cap de setmana dues propostes ben diferents. Per un costat, dissabte arriba l’obra teatral «Ivan i els gossos», una producció del Teatre Lliure que presenta la història real d’un infant que des dels 4 anys va viure amb un grup de gossos als carrers de Moscou. Diumenge a la tarda es farà el concert de la Stromboli Jazz Band, que presenta el treball «Smile».

La producció del Lliure «Ivan i els gossos» es basa en el text de la britànica Hattie Naylor, qui el va escriure pensant en un guió dramàtic per a la ràdio del seu país. La versió de Pau Carrió va rebre el Premi Serra d’Or 2013 i és interpretada en solitari per Pol López. L’argument parla de la història d’un infant que als 4 anys va veure’s abocat a conviure amb un grup de gossos als carrers de la capital de Rússia. L’espectacle suggereix una reflexió sobre quins són els elements i valors que finalment defineixen allò que significa ser un ésser humà. L’espectacle començarà a les 22:00 h de dissabte i les entrades tenen un preu de 20, 15 i 12 €.

Un moment de "Ivan i els gossos"

Un moment de “Ivan i els gossos”

Diumenge, Stromboli Jazz Band

Diumenge, 17 de novembre, a partir de les 19:00 h, els cinc integrants de la Stromboli Jazz Band presentaran un concert carregat d’energia positiva en el qual interpretaran els temes del seu darrer treball, «Smile». Aquest conjunt ha realitzat més de 60 actuacions des que van fer el seu primer concert el febrer de 2012. En aquest temps han participat a diferents festivals, entre els quals el Festival de jazz de San Sebastián. Sense oblidar el jazz, els cinc músics exploren el vessant més popular del seu repertori, amb l’objectiu d’arribar a tots els públics.

Els cinc membres de la banda són el trompeta Josué Garcia, el trombó i veu Raül Cid, el saxo Camilo Rey, el banjo Ton Solé, el tuba Ismael Carles i el bateria Sergi Cabrera. Tots ells són del Camp de Tarragona i l’espectacle té un preu únic de 10 €.

Stromboli Jazz Band

Stromboli Jazz Band