Calafell ha acollit la 1a Fase Comarcal de Patinatge

El dissabte 26 de gener, el Consell Esportiu del Baix Penedès, amb la col·laboració del Club Patí Calafell, va organitzar la Fase Comarcal de patinatge, dels Jocs Esportius Escolars, al Pavelló Joan Ortoll de Calafell.

Un total de 36 patinadors i patinadores de la comarca van fer les seves exhibicions davant els jutges per tal de classificar-se per la Fase Territorial del proper 5 de maig.

Un cop acabades les exhibicions es va procedir a fer l’entrega de trofeus a càrrec de Rafel Solé, regidor d’Urbanisme de Calafell, Olga Elvira, regidora de Turisme, Comerç i Noves Tecnològies, el regidor Antoni Duart i Enric Fontanilles, membre de la Comissió Directiva del CEBP.

Els tres primers classificats per categories van ser: Gemma Pons, Ainoa Llàcer i Marina Juncosa (categoria infantil), Lucía Ruiz, Lena Backer i Laura planas (categoria alevina), Júlia Callejas, Noa Fernández i Paula Ruiz (categoria benjamina A), Dana Orejuela i Minerva Martínez (categoria benjamina B), Sacha Daniela Tiffinger (categoria benjamina C), Mireia Reventós (categoria prebenjamina A), Arantxa Girona, Isona Backer i Judit Girona (categoria prebenjamina B) i Alexia Planas, Laia Riera i Mireia Martínez (categoria prebenjamina C).

calafell-comarcal-patinatge

Les fases comarcals dels Jocs Esportiu Escolars són una eina per a que tots els nens i nenes que s’inicien en aquest esport puguin gaudir de la pràctica de posar en escena allò que entrenen dia rere dia.