Els Xics Caleros descarreguen el primer 2 de 6 del seu historial

Els Xics Caleros de l’Ametlla de Mar van complir els seus propòsits en la diada castellera de la Candelera que va celebrar-se dissabte a la Plaça Nova. La formació ebrenca va completar un bon repertori davant la seva afició amb el 3 de 6 amb el pilar, el primer 2 de 6 descarregat de la seva història i el 4 de 6 amb el pilar després d’un intent desmuntat. Senzillament, un bon resultat que serveix perquè els Caleros segueixin creixent i estiguin en disposició, sempre que els assajos funcionin, de provar alguna estructura de set pisos en aquesta temporada 2014.

 

Foto: Xics Caleros 2d6 dels Xics Caleros a la Fira de la Candelera de l'Ametlla de Mar

Foto: Xics Caleros
2d6 dels Xics Caleros a la Fira de la Candelera de l’Ametlla de Mar