El Morrut de les palmeres elimina fins i tot exemplars que han seguit el tractament

Des de ja fa uns anys el Morrut Roig, l’escarabat que està matant milers de palmeres canàries, està fent molts estralls al territori. El Morrut s’ha escampat com a una autèntica plaga que és i ha malmès les palmeres de particulars i de jardins públics. En molts casos, a causa de la seva voracitat, ja no es pot fer res per salvar la palmera. Però, és que en d’altres, tampoc serveix de res el tractament que es fa per combatre l’escarabat. Un tractament que, d’altra banda, és força car. Les autoritats reiteren la seva demanda sobre els propietaris perquè vetllin per les seves palmeres. Però en molts casos l’esforç és inútil. Les mateixes administracions no poden fer res amb els exemplars que hi ha en zones públiques des de fa una gran quantitat d’anys i que ara es van desfent com a espelmes.

Tres palmeres que han hagut de ser tallades en un jardí públic de Tarragona, afectades pel Morrut

Foto: www.infomakis.com Tres palmeres que han hagut de ser tallades en un jardí públic de Tarragona, afectades pel Morrut