La Colla FM i el club Ziga-Zaga de Valls fan l’aleta al castell de la il·lusió

La Colla FM, agrupació castellera de l’empresa FM Logístic Ibérica de Valls, va organitzar el passat dissabte 15 de març una activitat castellera amb membres del club Ziga-Zaga (club esportiu per a discapacitats), també amb seu a la capital de l’Alt Camp. En aquesta activitat castellera també hi van prendre part els Xiquets d’Alcover. L’objectiu de la jornada, aconseguir que tots els participants del Ziga-Zaga tinguessin l’oportunitat de veure i sentir les veritables emocions d’un casteller, fins al punt de sentir-se’n.

ziga-zaga-ok

Es va començar nomenant un cap de colla, el qual, s’encarregaria d’escollir, a partir del castell que es volia fer, els castellers més apropiats per fer-lo (en definitiva, tots ho van fer extraordinàriament bé, segons la Colla FM).

Per tal d’adquirir confiança es van fer, d’inici, uns pilars. Amb aquestes estructures els nois del Ziga-Zaga van evidenciar que estaven preparats per al repte. Tot seguit van provar el 2, el 3, el 4 i el 5 de 4 en repetides ocasions. També es va completar un pilar de 4 mixt amb la intervenció de l’Andreu, l’enxaneta de la Colla FM que va aportar el seu bon nivell per assolir amb èxit l’espadat.

La missió principal de l’activitat era posar de manifest la importància de treballar en grup, coordinar-se, no defallir mai. Però, la veritat, és que els membres del Ziga-Zaga van demostrar que eren el clar exemple d’allò que es volia transmetre. Van aportar la força necessària, alegria i somriures cada cop que pujaven a un castell. Van mostrar el seu entusiasme en la lluita per tal de no donar res per perdut. Van fer pinya, sumant els uns amb els altres.

ziga-zaga-pinya

La Colla FM “volem agrair als Xiquets d’Alcover i als seus grallers la seva col·laboració per acompanyar-nos i donar el toc musical al bon ambient que es va crear durant aquesta jornada. Us considerem com els nostres padrins per la vostra predisposició a ajudar-nos en el projecte BlueHearts”. (BlueHearts és el projecte casteller que està desenvolupant la Colla FM com a activitat de lleure dins d’aquesta multinacional).

La Colla FM agraeix també el suport dels que han posat el seu granet de sorra en aquesta iniciativa, “especialment als membres del club Ziga-Zaga, els seus monitors i al Sebas, com a responsable. Ens han fet passar una jornada emotiva i, alhora, alegre”.

Als responsables de la Colla FM els va quedar gravada una frase sortida del Ziga-Zaga: “Tots som iguals i tots som diferents”.

ziga-foto-família