L’Ajuntament de Tarragona fa una neteja especial de carrers a l’Arrabassada el dia que plou fang

Ja feia uns dies que les previsions meteorològiques advertien de precipitacions arran d’un front que provenia del Sàhara. Uns pronòstics que alertaven que l’aigua de la pluja aniria acompanyada de fang, com així va ser al final. També uns dies abans, l’Ajuntament de Tarragona va col·locar nombrosos cartells a la Valls de l’Arrabassada indicant que durant uns dies en concret no es podria estacionar en alguns carrers, degut a una neteja a fons a la qual havien de ser sotmesos. Fins i tot es va fer servir repetidament un vehicle amb megafonia per avisar a la gent.

arrabassada-neteja-carrers

Doncs bé, alguns dels carrers havien de ser netejats, de manera extraordinària a l’habitual, el dijous dia 3 d’abril, just el dia que va estar plovent aigua i fang durant tota la jornada. El curiós del cas és que els operaris tot i la pluja bruta que anava caient seguien amb les seves tasques. Vaja, treballar per no res!

tgn-neteja-carrers-arrabassada

Mentre els operaris netejaven, al seu darrera anava plovent fang

Els carrers van quedar, per tant, igual o més bruts del que estaven a causa de la precipitació caiguda. Resulta difícil entendre com, des de l’Ajuntament, no es va decidir aturar els treballs i continuar-los quan l’episodi de pluja hagués passat. Per si això fos poc, amb l’aigua que va caure durant tot el dia (i això que no ho va fer amb virolència), es va comprovar com el tot just estrenat Parc de Lletres Catalanes, amb un pressupost d’1 milió d’euros, perdia força arena de les zones enjardinades i, aquesta, es dipositava damunt del carrer. Un despropòsit que, sembla, no van advertir els tècnics de torn durant la seva construcció.