La Jove de Tarragona substitueix els Minyons de Terrassa a la Diada de Sant Fèlix

Aquest dijous a la nit els administradors de la Festa Major de Vilafranca han fet públic via twitter la decisió del cartell de la Diada de Sant Fèlix 2014. Seran els Castellers de Vilafranca, la Colla Joves Xiquets de Valls, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona, les quatre formacions que actuaran a la Plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès el proper 30 d’agost.

La gran novetat d’aquesta edició serà la substitució dels Minyons de Terrassa, els quals portaven participant en aquesta actuació des de 1984, per la Colla Jove Xiquets de Tarragona, que fa dues temporades ja va ser a la capital de l’Alt Penedès en substitució de la Colla Joves Xiquets de Valls.

Com era d’esperar, la decisió té els seus defensors i detractors, els quals ja s’han deixat sentir amb força a les xarxes socials.

 

vilafranca-sant-felix-28-8-09