Satisfacció a Vandellòs i l’Hospitalet per l’ampliació del servei de rodalies fins al municipi

L’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia, ha manifestat avui la seva satisfacció per l’arribada del servei ferroviari de rodalies del Camp de Tarragona a l’Hospitalet de l’Infant i a Mont-roig del Camp, prevista a mitjans de juny. D’aquesta manera, ha valorat l’anunci fet pel conseller de Territori i Sostenibilitat, en relació amb l’allargament de la línia RT2, que el passat 20 de març es va posar en marxa entre l’Arboç i Cambrils.

“L’arribada del servei de rodalies de trens fins a l’Hospitalet de l’Infant és una molta bona notícia, perquè suposa una millora de les comunicacions del municipi amb les principals poblacions de la Costa Daurada i del Camp de Tarragona i una resposta a les necessitats dels veïns i turistes que es desplacen en transport públic i que es mereixen un servei ferroviari ràpid i freqüent”, ha afirmat l’alcalde.

Per a l’alcalde, la satisfacció és doble perquè, segons ha dit, “ha triomfat la unitat del territori”. En aquest sentit, Alfons Garcia ha recordat que l’ampliació del servei de rodalies era una reivindicació de la zona: “La suma d’esforços dels ajuntaments de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Mont-roig del Camp, Tivissa i Pratdip, que han fet front comú per demanar a la Generalitat de Catalunya la inclusió de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Mont-roig del Camp en la línia de la costa; i de la plataforma ciutadana que ha reclamat aquest servei ha donat els seus fruits i l’administració catalana ha escoltat la nostra veu, la qual cosa és d’agrair”.

Estació de l'Hospitalet de l'Infant

Estació de l’Hospitalet de l’Infant