La Fundació d’Afectats de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica entrega el primer accèssit del VIII Premi Fibromiàlgia 2012 Fundació FF-SER a la URV

La Fundació d’Afectats de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica ha lliurat el primer accèssit del VIII Premi Nacional de Fibromiàlgia 2012 Fundació FF-SER que ha recaigut en el projecte titulat ‘Tractament cognitiu-conductual per al dolor i la fatiga en joves amb Fibromiàlgia administrat mitjançant telefonia mòbil intel·ligent. Avaluació preliminar de l’eficàcia en fibroline’, dut a terme pels investigadors del Departament de Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili: el Dr. Jordi Miró, el Sr. Román Roset i la Sra. Rocío de la Vega.

L’acte de lliurament ha tingut lloc el dijous 29 de maig en el Rectorat de la Universitat Rovira i Virgili i han estat presents, el Sr. Don Francesc Xavier Grau, Rector Magnífic de la URV, el Dr. Jordi Tous, el degà de la Facultat d’Educació i Psicologia, la Sra. Emília Altarriba presidenta de la Fundació FF, la directora de la ONCE a Tarragona, Juani Fuentes i el Dr. Jordi Miró, professor ICREA, catedràtic de la URV i investigador principal del treball.

Aquest acte corresponia al primer accèssit del VIII Premi que la Fundació FF conjuntament amb la Fundació Grünenthal i la Societat Espanyola de Reumatologia. Aquest premi ha aconseguit assentar-se i consolidar-se com un dels guardons de referència que permet continuar amb el desenvolupament de projectes de recerca. Com a novetat aquest any, i a causa de la gran quantitat i qualitat de treballs rebuts, els organitzadors van decidir lliurar dos accèssits. El segon accèssit ha recaigut en el treball ‘Marcadors genètics de Fibromiàlgia: un estudi d’associació basat en famílies’ dut a terme per investigadors de la Universidad de Santiago de Compostela.

 

140529_premi fibromialgia 3