La nova etapa dels Xiquets de Vila-seca. Aquest diumenge tindrà lloc el seu bateig amb els Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Xiquets de Tarragona

Després de molts mesos de preparació, els Xiquets de Vila-seca tornaran a enfaixar-se en una diada castellera. Després de molts anys inactius, l’agrupació d’aquesta població del Tarragonès retorna a l’activitat. Ho farà amb el seu bateig previst, a les dotze del migdia, a la Plaça de l’Estudi. L’objectiu dels vilasecans és aixecar els primers castells de sis, fet que faria que la nova etapa comencés amb bon peu.

Els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau exerciran de padrins en el bateig. Els matalassers esperen recuperar el vol amb castells de vuit després de l’ensopegada amb el 2 de 8 amb folre a la Selva del Camp. D’altra banda, Sant Pere i Sant Pau, que venen de carregar el seu primer pilar de 6 de la seva història, volen mantenir la línia ascendent amb els castells de set.

Al acabar, hi haurà un dinar popular obert a tot el públic que tindrà lloc al pati del col·legi Torroja. El dinar estarà acompanyat per música i festa que s’allargarà durant tota la tarda.

 

Els Xiquets de Vila-seca celebren aquest diumenge el seu bateig

Els Xiquets de Vila-seca celebren aquest diumenge el seu bateig