La Colla Vella converteix Bràfim (Alt Camp) en nova plaça de 9

La Colla Vella dels Xiquets de Valls actuava aquest diumenge a Bràfim, una localitat de l’Alt Camp que guarda una estreta vinculació amb l’agrupació rosada des de ja fa molts anys. La colla hi actua sentint-se com a casa i, a més, alguns dels seus components són o han estat de Bràfim.

Ahir la Colla Vella va sorprendre més d’un pel fet de convertir aquest municipi en la seixantena plaça de 9. Ho va fer en tercera ronda. Abans, havia descarregat el 2 de 8 amb folre i el 4 de 8. El 3 de 9 amb folre vindria després, completant el castell i atorgant a Bràfim el rang de plaça de 9.

Cal dir que la Vella, amb anterioritat a l’actuació, va fer castells de 7 pisos en cercavila (3d7, 4d7 i 4d7p). Tancaria la seva participació amb un pilar de 5 i quatre pilars de 4.

I comentar també que els vallencs van fer una prova de 3 de 10 amb folre i manilles fins a quints. Tot indica que aquesta construcció és una prioritat pels castellers de Manel Urbano.

Foto: Colla Vella 3 de 9 amb folre descarregat a Bràfim

Foto: Colla Vella
3 de 9 amb folre descarregat a Bràfim