Deixadessa a l’escola bressol Migjorn de Coma-ruga (El Vendrell) per l’acomiadament d’una educadora per part de l’empresa concessionària del servei.

El curs va començar dilluns amb tensions entre el personal de l’escola bressol municipal Migjorn, per l’acomiadament el 31 d’agost d’una educadora per part de l’empresa concessionària del servei. Aquest conflicte laboralx ha esquitat l’inici de curs perquè algú va fer arribar el 2 de setembre una desena de fotos a les famílies usuàries del centre, en què es veia la llar d’infants en un estat de deixadesa absoluta, sense cap condició higiènico-sanitària, que va causar alarma entre pares i mares. Les imatges es van difondre ràpidament via whatsApp, i el dia 4 hi va haver una reunió de famílies amb l’Ajuntament. Les fotos mostraven productes de neteja dins d’ampolles d’aigua sense etiquetar, lavabos i wàters sense netejar de feia temps, terres plens de brutícia o fins i tot un bolquer brut al costat del qual s’hi han criat fongs. L’Ajuntament ja havia inspeccionat a l’agost tots els centres escolars del Vendrell, i no hi va trobar cap anomalia, i la setmana passada va fer una nova inspecció al Migjorn, que estava en perfectes condicions. Les fotos serien del mes de juny. L’Ajuntament ha obert un expedient informatiu a l’empresa concessionària per investigar els fets. La PxC ha intentat treure rèdit polític del cas, tot assegurant que les fotos eren d’inici de curs (un extrem que el regidor d’Educació, Kenneth Martínez, nega amb rotunditat) i demanant la retirada de la concessió a l’empresa adjudicatària.

 

221975_migjorn-5