“Valls pel Sí Sí” comença la campanya

Estrena web amb tots els actes i un comptador al Teatre Principal

La comissió de coordinació “Valls pel Sí Sí”, integrada per 10 entitats i partits vallencs que promouen el sí-sí a la consulta del 9 de novembre, han començat aquest dissabte la campanya a favor de la independència a Valls.

D’una banda, la comissió ja ha posat en marxa la web www.vallspelsisi.cat, que incorpora un complet calendari de totes les activitats de campanya que es duran a terme a Valls des del 4 d’octubre fins al 9 de novembre. Aquest web calendari incorpora tant dels actes que organitza cadascuna de les entitats i els partits pel seu compte com també les que es fan conjuntament, on destaca una festa al Pati el 31 d’octubre a la tarda. La web de Valls pel Sí Sí s’anirà actualitzant amb algunes activitats que encara no s’han fet públiques i també amb les imatges dels actes un cop ja s’hagin dut a terme.

D’altra banda, també avui dissabte Valls pel Sí Sí ha posat en marxa el comptador de la consulta, que s’ha instal·lat a la façana del Teatre Principal. Cada dia una entitat de Valls girarà el full d’aquest comptador: avui dissabte els encarregats d’estrenar-lo han estat els membres de la mateixa comissió de Valls pel Sí Sí. Els dissabtes i diumenges el comptador es girarà a les 12 del migdia, mentre que de dilluns a divendres es farà a les 7 de la tarda.

La comissió de coordinació Valls pel Sí Sí està integrada per les organitzacions següents: Arran, Casal Popular La Turba, CDC, CUP, ERC, JERC, JNC, Òmnium Cultural de l’Alt Camp, UDC i Valls-Alt Camp per la independència (ANC), que n’exerceix la coordinació.

valls-anc-marcador