La cursa Social Baix Penedès permetrà conèixer l’estat de forma dels ciclistes de competició en un terreny idoni per la seva climatologia

La Penya Ciclista Baix Penedès organitza la tercera edició de la Cursa Social Baix Penedès, una competició ciclista de carretera que tindrà lloc el diumenge 17 de febrer, amb sortida al Vendrell a partir de les 10h. Aquesta prova esportiva esta limitada als participants amb llicència de competició de les categories júnior, sub-23, elits, sèniors, màsters 30/40/50/60 i fèmines.

El recorregut de la prova és de 81 km i ant la sortida com l’arribada serà a l’avinguda de Jaume Carner, a l’altura de la Rambla. Els organitzadors calculen que la durada de la cursa sigui d’unes dues hores. Es preveu la participació d’uns 150 corredors i d’uns 80 voluntaris que vetllaran pel seu correcte funcionament.
Al ser una competició, la participació està limitada per reglament a només 200 corredors i és obligat l’assistència d’un equip de jutges, per a realitzar el control ordenat i just de la cursa.

Des de la Junta de la Penya Ciclista Baix Penedès s’ha confirmat que estan treballant en l’organització d’una marxa de cicloturisme que se celebraria el mes de maig, coincidint amb la Festa de la Bicicleta del Vendrell.