Queixes pel mal estat de les tanques de l’escola Pla de Mar de Coma-ruga (El Vendrell)

Posen de manifest que el perímetre de l’escola té una obertura a la tanca

L’associació de Residents i Propietaris de Coma-ruga ha fet arribar una fotografia que ha realitzat aquest matí una mare d’una alumna del col·legi Pla de Mar de Coma-ruga. A la foto es posa de manifest, segons l’associació, la «manca de seguretat d’aquesta escola, ja que els nens i nenes podrien escapar-se pel forat de la tanca de xarxa metàl·lica que queda oberta com una porta al lateral del recinte».

També apunten que l’obertura podria ser aprofitada perquè entressin a robar o per posar en perill la seguretat dels nens. Des de l’Associació reclamen que es prenguin mesures per solucionar aquest problema.

 

576_1416324011pla_de_mar