La Makientrevista. Avui amb Jofre Bardagí, cantant de Glaucs

Després de viure tota la seva infantesa envoltat de música, en Jofre va començar la seva carrera artística formant part del grup Glaucs l’any 1994. Glaucs, considerat un grup de culte dins el panorama del rock cantat en català, va editar un total de cinc discs (tres d’estudi i dos en directe) durant els deu anys que gairebé va durar la formació.

Un cop dissolt Glaucs, ha seguit, com sempre, vinculat al món de la música. L’any 2004 va formar Nut amb ex-membres del grup, que de moment ha editat un sol disc 14 melodies bailables i una que no. El 2014 es va materialitzar el retorn de Glaucs amb el disc Hem conegut la nit.[1]

A més de fer i desfer els diferents grups, durant aquests darrers anys també s’ha anat guanyant un espai i un respecte entre els cantants, compositors i productors d’aquest país, treballant, per exemple, al costat de BethJosep Thió (Sopa de Cabra), Joaquín Sabina o Serrat.

També va compondre l’himne dels Special Olympics l’any 2003, i la cançó “Jugarem a estimar-nos” que va representar Andorra, i va dur el català per primer cop a Eurovisió. Ha treballat per a teatre diferents cançons al Tricicle, i va compondre i produir el tema “Aquelles nits de Nadal”, cançó col·lectiva que ha servit per promocionar l’exitós disc Altres cançons de Nadal 3. És també l’autor del tema principal de la sèrie “Porca Misèria” de TV3, i el 2006 va ocupar-se de la direcció musical de la banda de La Marató de TV3. (Informació extreta de la Viquipèdia)

Avui, la Makientrevista a:

1~ Nom i cognoms? Jofre Bardagí i Grima

2~ Data de naixement? 21-agost-1978

3~ Lloc de naixement? Barcelona

4~ Dels llocs on has viscut, amb quin et quedaries? Barcelona, amb les seves virtuts i els seus defectes

5~ Estat civil? Solter (separat, i amb una filla)

6~ Professió? Músic

7~ Cantant o grup preferit? Radiohead

8~ Cançó preferida? I am the Walrus

9~ Actor i actriu preferida? No et sabria dir un actor…. un cineasta: Woody Allen

10~ Pel·lícula preferida? Once Upon a Time in America

11~ Personatge històric? Mahatma Gandhi

12~ Llibre preferit? Sorpendrà, però, “Sin Plumas” de Woody Allen

13~ Un esportista que t’agradi? Ara mateix, Messi. Històric, Maradona

14~ Programes de TV que mires? Ilustres Ignorantes, Saturday Night Live, Real Time With Bill Maher…

15~ Menjar preferit? Sushi

16~ Una ciutat? Buenos Aires, New York, DF… Quan més gran millor

17~ Un poble?  Begur

18~ Aficions? El cinema

19~ Últim caprici que t’has permès? El llibre “Amanece que no es poco, La serie” i el GTA V per playstation 4

20~ Què és el que mai falta a la teva nevera? Llum. :) )))

21~ Un lloc per anar de vacances? New York City

Jofre Bardagí

Jofre Bardagí