Castellers de la Vila de Gràcia: Joan Carles Llibre, nou president i Raimon Garriga continua com a cap de colla

Els Castellers de la Vila de Gràcia van celebrar dissabte la seva assemblea anual, en què van  aprovar les memòries tècniques, directives i econòmiques, com és habitual a les entitats, i a més van triar les renovacions de càrrecs de cara les dues pròximes temporades.

Raimon Garriga continuarà sent el cap de colla  dels de la camisa blau marí, però on sí que hi haurà relleu serà en el càrrec de president. L’únic candidat a substituir el fins ara president, Oriol Francolí, ha estat el fins ara vicepresident de logística, Joan Carles Llibre, que assumeix la presidència de l’agrupació.

 

Foto: Castellers de la Vila de Gràcia Raimon Garriga i Joan Carles Llibre lideraran el projecte 2015 dels Castellers de la Vila de Gràcia.

Foto: Castellers de la Vila de Gràcia
Raimon Garriga i Joan Carles Llibre lideraran el projecte 2015 dels Castellers de la Vila de Gràcia.