Aquest dimarts se celebrarà la III Jornada Municipalista de Vila-seca

Demà, dimarts 10 de febrer se celebrarà a Vila-seca la III Jornada Municipalista

Serà, un cop més, una trobada oberta on es preveu l’assistència de persones pertanyents a diferents organitzacions polítiques així com també gent independent compromesa amb millorar el seu municipi.

Es farà un debat i votació posterior per escollir entre Entesa de Progrés Municipal o Agrupació d’Electors, l’aprovació del manifest, així com també del model organitzatiu a seguir, propostes de locals i també propostes de noms per la candidatura.

El proper dimarts, 10 de febrer es portarà a terme la III Jornada Municipalista de Vila-seca al carrer Sant Jordi, 27 (local) del municipi. L’acte pretén ser, un cop més, un punt de trobada entre les diferents persones compromeses amb la millora de Vila-seca per conformar una candidatura d’unió popular democràtica, participativa, plural, transparent i socialment compromesa amb la majoria de persones que soporten el pes de la crisi al llarg dels últims anys.

A la reunió es farà un debat i votarà entre Entesa de Progrés Municipal o Agrupació d’Electors, l’aprovació del manifest, així com també del model organitzatiu a seguir, proposta de locals i propostes de noms per la candidatura.

Si tot va segons el previst, se seguiran conformant jornades municipalistes de manera periòdica al llarg de les pròximes setmanes en que, poc a poc s’aniran conformant els objectius comuns per una Vila-seca millor, entre ells l’aprovació d’un codi ètic, la construcció col.lectiva d’un programa de govern i la conformació de llistes mitjançant un procés de primàries obertes on la ciutadania de Vila-seca podrà gaudir de sufragi actiu i passiu.

Vista aèria de Vila-seca

Vista aèria de Vila-seca