Roda de Berà celebrarà dissabte una Masterclass solidària a favor de la fibromiàlgia

L’Associació de Dones ‘Kom-tu’ de Roda de Berà, Thalassa Estetic i Thalassa Fitness, amb la col·laboració de l’Ajuntament, han organitzat el proper dissabte, 30 de maig, a la tarda, una Masterclass solidària per recaptar fons per la investigació de la fibromiàlgia. 

Serà a la plaça de la Sardana i a la plaça dels Pins, a partir de les sis de la tarda, i comptarà amb la participació dels alumnes de Thalassa Fitness i dels professors de Dojo Tarraco, els qui oferiran diverses exhibicions de balls moderns, psico-judo i judo infantil. A més, les persones que hi assisteixin podran participar a les diverses classes, de llatí, amb Pau Gene; i de Zumba amb Tony Trujillo i Montse Zahino, tots tres monitors convidats. Els monitors de Thalassa Fitness, Esther Naval i Antonio Muñoz, oferiran classes dirigides de Zumba, aerobox i de cicle indoor, aquesta última a la sala de Thalassa Fitness. 

A més de les classes dirigides també s’oferirà una xerrada sobre la fibromiàlgia a càrrec del Doctor José Alegre, cap del grup de Fatiga Crònica del Vall d’Hebron Institut de Recerca. Es posarà a disposició de tot aquell que hi vulgui col·laborar un número de compte per tal de fer els donatius, que aniran destinats a la Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). Tanmateix, també es posaran a la venda tiquets solidaris per participar a les classes i es podran efectuar donatius a la mateixa plaça. Per tal d’incrementar la recaptació s’oferirà un berenar solidari.

masterclass_solidaria15_web

Programa de la Masterclass:


Plaça de la Sardana:
 

18h. Presentació.

18.10h. Exhibició balls moderns per part dels alumnes de Thalassa Fitness – amb la professora Soraya
18.15 Xerrada sobre la fibromiàlgia, a càrrec del Dr. Alegre i la participació del marit d’una afectada.
18.30 Inici Masterclass. Escalfament. Llatí, amb Pau Gene.
18.45 Masterclass Zumba i aerobox dirigida per Montse Zahino, Tony Trujillo i Esther Naval.

 

Plaça del Pins:

18.15 Exhibició de psico-judo, per part dels alumnes de Thalassa Fitness instruïts per Juan, monitor de Dojo Tarraco.
18.25 Exhibició de judo per part dels alumnes de Thalassa Fitness, instruïts per Juan, monitor de Dojo Tarraco.

Sala Thalassa Fitness:

18.15h. Primera Masterclass de cicle indoor.
19h. Segona Masterclass de cicle indoor, amb els monitors Antonio Muñoz i Enric Sirvent

20h. Cloenda