Atletisme: Nova victòria de la vallenca Marta Galimany a la 2a Jornada de Lliga Divisió d’Honor

En el marc de la segona jornada de divisió d’honor, el primer equip femení del Barça d’atletisme, amb la vallenca Marta Galimany, es va desplaçar a Pamplona per aconseguir una de les vuit places per disputar la final pel títol. L’encontre quadrangular estava format pels equips del Playas de Castellón, Pamplona Atlético, Sprint Atletismo León i FC Barcelona.

Marta era una de les favorites a la cursa dels 3.000 m obstacles i, tot i la climatologia adversa amb fred i vent, va decidir fer bones les expectatives comandant de principi a fi la cursa, únicament dues atletes van gosar seguir-la, les quals, acusant l’esforç, van acabar per deixar a Marta en solitari en l’últim tram de cursa.

Amb aquesta victòria, la vallenca encadena les tres competicions d’aire lliure invicta. Galimany i la resta de components del FC Barcelona tenen una nova cita el dia 13 de juny, en aquest cas per disputar la final de la lliga estatal on s’enfrontaran als 8 millors clubs.

Galimany comandant el grup

Galimany comandant el grup