Al juny s’avança una hora la marxa nòrdica a Calafell

Calafell va iniciar el passat mes de març una nova temporada de nordic walking organitzada per la Regidoria de Promoció Esportiva de l’Ajuntament de Calafell juntament amb el centre esportiu VilarencAqua (Tandem Wellness). Durant els mesos de juny, juliol i agost l’activitat s’avançarà una hora i per tant les sortides seran a les vuit del matí. L’activitat és gratuïta.

unnamed

Només cal presentar-se a la plaça dels Països Catalans amb roba i calçat adequats. El Patronat Municipal de Turisme informa també que hi ha la possibilitat d’obtenir el carnet de nordic walking  gratuïtament a l’oficina de turisme de Calafell dins del seu horari habitual. Per a més informació us podeu adreçar a  VilarencAqua (av. Vilarenc, 2 de Calafell, telèfon 977 108 180, de dilluns a divendres, de 7 a 23 h, dissabtes de 8 a 20 h i diumenges i festius de 8 a 15 h).

??????????
http://www.vilarenc-aqua.com/ca/nordic.html