BTT: Novetats de la 7a edició dels Missatgers del Cister, l’Espluga de Francolí

Se celebrarà el diumenge, dia 7 de juny

Un any més, pedalada amb BTT que sortirà del monestir de Poblet per, el circuit llarg d’uns 55 quilòmetres, pujar al bosc de Poblet a descobrir els preciosos recons que hi ha a l’entorn de La Pena. Un cop a dalt, es baixarà per excitants corriols, com el del Sillò de la Reina i altres, fins al pla. Després es seguirà pel circuit curt que permetrà tenir unes vistes extraordinàries entre aerogeneradors fins a Senan i tornada a l’Espluga.

Els que escollin directament el curt no pujaran a La Pena, però descobriran 42 quilòmetres i 800 metres de desnivell que transiten entre comarques per pistes i corriols divertits i ràpids.

Ambdós trajectes son 100% ciclables

En tercer lloc, els petits podran participar en la cursa familiar cronometrada i, d’aquesta manera, iniciar-se en aquest esport tan apassionant. Per suposat i, com cada any, els adults que prefereixin portar als seus fills a un ritme més tranquil, podran disposar d’un trajecte familiar de passeig no cronometrat.

Foto: www.esplugaturisme.cat

Foto: www.esplugaturisme.cat

Més informació a la web: www.bttfrancoli.com