Móra d’Ebre: El CH Ascó Escola Lluís Viñas jugarà la fase final o Top 4 del Campionat de Catalunya Aleví Femení Expertes

L’equip d’handbol aleví CH Ascó Escola Lluís Viñas de Móra d’Ebre jugarà la fase final o Top 4 del Campionat de Catalunya Aleví Femení Expertes. Després de quedar primeres en la fase de grups, l’equip participarà en la fase final del Campionat de Catalunya, que es disputarà el proper cap de setmana 6 i 7 de juny a la Ribera d’Ebre (Móra d’Ebre i Ascó, respectivament). Les semifinals es disputaran al pavelló de Móra d’Ebre, el dissabte 6 de juny. La final i el tercer i quart lloc es disputaran a Ascó el diumenge 7 de juny. De moment hi ha altres dos equips més classificats matemàticament, el Balonmano Granollers i el  Balonmano la Roca. Aquest dissabte es coneixerà el quart classificat.

image-12