ERC: Ester Alberich, Mònica Alabart i Òscar Peris, elegits consellers nacionals

Dissabte passat va tenir lloc la jornada electoral del 27è Congrés Nacional d’Esquerra Republicana, on la militància elegia l’Executiva Nacional i escollia els 30 nous membres del Consell Nacional, mitjançant el sistema de sufragi universal a les respectives seus del partit. L’única candidatura presentada a Executiva Nacional, encapçalada per Oriol Junqueras, va recollir un suport massiu entre els participants.

En l’elecció del Consell Nacional, tres persones militants adscrites a la Federació Regional del Camp de Tarragona havien presentat candidatura i les tres van sortir elegides. Ester Alberich i Forns, presidenta de la Secció Local d’ERC Reus, va rebre 750 vots (la vuitena més votada).

ester alberich

Ester Alberich

Mònica Alabart i Calvó, presidenta a la vegada d’ERC Tarragona, va rebre 667 vots (va ser la setzena més votada).

monica alabart

Mònica Alabart

De la seva banda, Òscar Peris i Ròdenas, president de la Secció Local de Valls, va obtenir 584 suports (el vint-i-quatrè més votat).

Òscar Peris

Òscar Peris

Els resultats de la jornada de dissabte, a nivell nacional, estan en aquest enllaç:
http://www.esquerra.cat/27congresnacional/resultats.html