El Soldadet de Plom, la nova proposta de teatre familiar al Convent de les Arts d’Alcover

L’espectacle de teatre familiar El Soldadet de Plom arribarà el proper diumenge, dia 7 de juny, a les 12h a l’escenari del Convent de les Arts d’Alcover. La Companyia lleidetana Festuc Teatre ens presenta un espectacle poètic que emocionarà a petits i grans.

Mai ningú ha vist, ni veurà, un soldadet tant valent. Amb una sola cama és capaç de donar la volta al món en un vaixell de paper, desafiant enormes rates i enfrontant-se a grans perills marins; i tot per amor, per poder tornar a veure aquella ballarina de paper que un dia li va robar el cor. Un espectacle on el teatre, la manipulació d’objectes reciclats i la música en directe us transportarà a un dels contes més tendres de Hans Christian Andersen.

Les entrades anticipades es poden adquirir a la Casa de Cultura- Ca Cosme d’Alcover (Plaça Cosme Vidal, 5 / 977.76.05.95)  i a la pàgina web www.conventarts.cat.  El mateix dia de la funció també es poden comprar a taquilla, des d’una hora abans de l’espectacle. EL preu és de 6€ i 4 € si es disposa del Carnet del Convent. Per a més informació d’aquesta obra i de la resta de la programació: www.conventarts.cat i a les xarxes socials habituals.

El Soldadet de Plom, la nova proposta de teatre familiar al Convent de les Arts d'Alcover

El Soldadet de Plom, la nova proposta de teatre familiar al Convent de les Arts d’Alcover