Curs de primers auxilis en l’esport i d’ús del DEA a Montblanc

L’activitat tindrà lloc aquest dissabte al Pavelló Municipal

Aquest proper dissabte 6 de juny tindrà lloc al Pavelló Municipal un curs de primers auxilis i d’ús del DEA. El curs, organitzat des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Montblanc, serà impartit pel cos de Protecció Civil del municipi. La classe va destinada a totes les persones vinculades al món de l’esport (monitors, entrenadors, membres de les juntes, etc.) que pretenen fer un primer contacte amb els coneixements en el camp de l’atenció immediata i a aprendre a fer ús de forma segura d’un desfibril·lador extern automàtic (DEA) per a personal no mèdic.

En el curs es pretén dotar d’eines els participants per a poder resoldre situacions que són, o poden derivar, en urgències durant la pràctica esportiva i reforçar els coneixements en la resolució de situacions.

En cas que el nombre d’inscrits sigui molt alt, es farà una segona sessió el proper dissabte 13 de juny.

Actualment, totes les instal·lacions esportives de Montblanc disposen d’un aparell de desfibril·lació automàtica.

MASAJE CARDIACO2