Els principals agents turístics de la Costa Daurada renoven el conveni de promoció conjunta amb la Diputació

Un total de 24 ens turístics públics i privats de la Costa Daurada promocionaran els seus atractius de manera conjunta i coordinada en fires nacionals, estatals i internacionals que se celebrin al llarg d’aquest any 2016. Així ho estableix la tretzena edició del conveni Corner que s’ha signat aquest dimarts al migdia a la Diputació de Tarragona. Entre d’altres, l’acord preveu l’assistència a nou fires i el desenvolupament d’una campanya de publicitat conjunta en els mercats emissors més importants de la Costa Daurada, com ara al sud de França, que plasmi els recursos i productes turístics més destacats del territori i els atractius turístics dels municipis que s’adhereixin a l’acció.

La Diputació de Tarragona promou juntament amb l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat la participació en esdeveniments turístics. Les accions a desenvolupar en el conveni corner compten amb un pressupost conjunt, compartit de manera proporcional entre tots els participants. Per part de la Diputació, l’aportació arriba als 250.000 euros, segons ha indicat el president del Patronat de Turisme, Martí Carnicer. L’acord subscrit aquest dimarts preveu l’assistència a FITUR (Madrid), NAVARTUR (Pamplona), B-TRAVEL (Barcelona), IGTM (Mallorca), UNIBIKE (Madrid), ITB (Berlín), VAKANTIEBEURS (Utrecht), WTM (Londres) i MITT (Moscou). Enguany han signat el conveni corner els ajuntaments d’Altafulla, Calafell, Cambrils, Creixell, Mont-roig del Camp, Reus, Roda de Berà, Salou, Tarragona, Torredembarra, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, el Vendrell i Vila-seca, així com els consells comarcals del Baix Camp (Muntanyes Costa Daurada), del Priorat, i de la Conca de Barberà (Ruta del Cister).També s’hi ha afegit l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda, l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l’Associació Priorat Enoturisme, l’Associació Costa Daurada Destinació de Golf i Pitch & Putt, l’Estació Nàutica Costa Daurada, Aquopolis Costa Daurada, i PortAventura.El president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Martí Carnicer, ha destacat la importància d’aquesta aposta unitària per la promoció del territori i la gestió eficient dels recursos. “Volem fixar la imatge de la Costa Daurada com una destinació global, que aposta pel turisme familiar i de qualitat”, ha subratllat Carnicer, qui ha posat en valor la imatge “d’unitat” que exhibeix, un cop més, el sector.

 

logo-costa-daurada_0