Junqueras assumeix la vicepresidència i la conselleria d’Economia amb la voluntat d’aprovar els pressupostos al maig

Oriol Junqueras ja és el nou vicepresident i conseller d’Economia del Govern. Assumeix la cartera amb un objectiu a curt termini, elaborar i aprovar els pressupostos del 2016. “És important poder-los aprovar perquè faciliten la gestió del dia a dia. La nostra voluntat és fer-ho. Confiem que la majoria parlamentària ho permeti”, ha explicat després de reunir-se breument amb la fins avui vicepresidenta, Neus Munté, al Palau de la Generalitat. Junqueras preveu que els comptes estiguin a punt per ser aprovats el mes de maig, tot i que és conscient que caldrà convèncer els 10 diputats de la CUP. De moment, la setmana que ve el Parlament podria convalidar el decret de pròrroga dels pressupostos del 2015 coincidint amb la compareixença per explicar la nova estructura del Govern que farà el president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

 

oriol-junqueras