El PSC titlla el Govern de “precuinat i d’interí” i tem que només serveixi la meitat dels catalans

La portaveu del PSC al Parlament, Eva Granados, ha titllat aquest dijous el Govern de “precuinat i d’interí” i ha augurat que només servirà la meitat dels catalans. En declaracions als mitjans a la plaça de Sant Jaume després de la presa de possessió dels consellers, Granados ha lamentat que s’hagi conegut la composició de l’executiu abans que el mateix Puigdemont ocupés el càrrec, i ha remarcat que el seu disseny és obra d’Artur Mas i fruit d’una negociació “on han primat quotes de partit i no de gènere”. Pel que fa a la interinitat, ha recordat que la intenció del Govern és durar només 18 mesos, “insuficients per posar al dia Catalunya, que necessita un govern que prioritzi la creació d’ocupació i posar en marxa l’estat del benestar desmantellat els darrers anys de Mas”.

Granados ha alertat del perill que el Govern només serveixi la meitat dels catalans, els independentistes, i deixi de banda “els més febles”. Ha posat d’exemple el fet que les polítiques socials quedin enquadrades en un departament econòmic.

 

eva_granados_ok-49