Coscubiela creu que la configuració del Govern respon a “equilibris interns” i troba a faltar una conselleria d’ocupació

El portaveu de Catalunya Sí que Es Pot al Parlament, Joan Coscubiela, ha considerat aquest dijous que la configuració del Govern de Carles Puigdemont respon a “equilibris interns” de Junts pel Sí i al pacte amb la CUP, i poc als interessos dels ciutadans. Una prova d’això és, segons Coscubiela, que no existeixi conselleria d’ocupació, quan és el “principal problema del país”. En declaracions als periodistes des de la plaça de Sant Jaume després d’assistir a l’acte de presa de possessió dels nous consellers, Coscubiela ha afegit que una altra cosa “poc comprensible” és que es torni a cometre “l’error” de no donar importància als temes de medi ambient.

Coscubiela ha assegurat que Catalunya Sí que Es Pot es posarà a treballar a les comissions del Parlament perquè la política catalana deixi de fer referència a la “política dels polítics i es passi a referir a la política de les persones, els seus drets i condicions de vida. “Aquesta serà la nostra prioritat a partir d’ara”, ha insistit.

 

El-diputado-de-ICV-Joan-Coscub_54401736124_53389389549_600_396