Gordillo treballarà per recuperar el lideratge de Catalunya Ràdio obrint-se a nous públics

El nou director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha assegurat en una entrevista a ‘El matí de Catalunya Ràdio’ que treballarà per recuperar el lideratge de l’emissora amb l’objectiu que el servei públic que s’ofereix s’adreci al major nombre de persones possible, mantenint la pluralitat i el rigor informatius. Gordillo ha apuntat la necessitat de cercar nous públics i nous canals d’una manera “més atractiva”. Així, ha explicat que aportarà una visió “més transmèdia i no tan dogmàtica dels formats”, ja que l’entorn demana “molta polivalència”. En aquesta línia, ha reclamat als polítics que permetin obrir “noves maneres de fer” mantenint les “regles del joc”.

Així mateix, ha insistit que no se sotmeti als professionals a una “pressió afegida”, sinó qie traslladin als càrrecs de responsabilitat el seu “malestar ” o les seves “exigències” i que siguin conscients que si el país està canviant han de concedir als mitjans “el benefici del dubte”. “No podem ser esclaus d’unes concepcions que tenien sentit fa 20 anys. Deixin també que s’obrin noves finestres i noves maneres de fer que matinin les regles del joc que ens permetin treballar”, ha assegurat.Després de 6 mesos sense director a Catalunya Ràdio, Gordillo ha reclamat tornar “al més aviat possible a la normalitat” per encarar una etapa de “canvis vertiginosos”. Precisament pel moment polític que viu el país, el nou director de l’emissora ha destacat que un dels reptes principals és la “pluralitat” perquè sobre els mitjans públics hi ha “molta exigència” i “certa sospita”. “En aquest context, hem de ser més exigents per garantir la diversitat de sensibilitats”, ha assegurat.

 

saul-gordillo-mati-catalunya-radio-1452765441286