Els Mossos investiguen la mort d’un home que ha aparegut carbonitzat a l’interior d’un vehicle a Vimbodí

Els Mossos d’Esquadra investiguen les circumstàncies de la mort d’un home, el cos del qual va aparèixer totalment calcinat, aquest dimecres, a l’interior d’un vehicle en un camí rural del municipi de Vimbodí i Poblet (Conca de Barberà). Segons han confirmat fonts policials a l’ACN, la troballa la van fer uns vigilants de la zona natural a primera hora de la tarda. Els investigadors treballen amb les hipòtesis d’una mort accidental o d’un homicidi, però caldrà esperar a conèixer els resultats de l’autòpsia per detectar possibles indicis de criminalitat en el cadàver, que està totalment carbonitzat. Les mateixes fonts han explicat que l’home portava entre un i dos dies mort.

 

Arxiu

Arxiu