El jutjat de Vinaròs declara la investigació pel Castor “causa complexa” i allarga la seva instrucció un any més

El jutjat número 4 de Vinaròs ha declarat “causa complexa” la investigació del projecte Castor, per suposats delictes de prevaricació ambiental i contra el medi ambient, allargant-ne la seva instrucció de 6 a 18 mesos. Les diligències, per les quals ja han declarat setze dels divuit investigats, superen els 13.000 folis. El nou jutge substitut de Vinaròs, el tercer que assumeix la instrucció des del seu inici, ha acceptat la petició de Fiscalia per allargar el procediment, més enllà dels sis mesos inicialment previstos, davant l’elevat nombre d’investigats i la “complexitat” d’analitzar l’actuació de l’exconcessionària Escal UGS a partir de noves proves pericials i l’examen de l’abundant documentació.

 

La plataforma de Castor

La plataforma de Castor