CaixaBank llança imaginBank, la primera entitat financera operada exclusivament a través del telèfon mòbil

CaixaBank ha presentat aquest dilluns imaginBank, el primer banc que operarà només a través de telèfons mòbils que es posa en funcionament a Espanya i que funcionarà a partir d’apps i de xarxes socials. Amb aquest projecte, CaixaBank espera obtenir més segment de mercat entre el públic jove, acostumat a la interacció en un entorn digital i en l’ús dels telèfons intel·ligents. En la presentació d’imaginBank aquest dijous al matí, el conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, ha apuntat que el projecte reuneix dues qualitats de l’entitat finacera catalana, com són el “lideratge” en el sector de la innovació i la mobilitat i l’experiència en el segment jove al conjunt del mercat espanyol.

 

CaixaBank