Bordegasssos de Vilanova: Jordi Perona, nou cap de colla i Miquel Àngel Arnal continua com a president

Els Bordegassos de Vilanova ja tenen nou cap de colla. Després de l’assemblea general de l’entitat, celebrada el passat dissabte 14 de desembre  a la tarda, Jordi Perona és el màxim responsable tècnic de l’entitat, que continuarà presidida per Miquel Àngel Arnal, que complirà el seu segon any al càrrec. La candidatura, l’única que es va presentar, es va aprovar amb 99 vots a favor, 4 vots en contra i 6 vots en blanc.

Perona, que ha estat sots cap de colla les dues darreres temporades (amb Pau Ortiz de Urbina com a cap de colla), va presentar un projecte amb molts canvis als equips tècnics. Adrià Cruells serà el nou cap de canalla, mentre que Pep Grífols serà el cap de pinyes. Pel que fa a la canalla, Perona va avançar que es voldrà aprofundir en la gestió de les emocions. Respecte les pinyes, es va destacar la intenció de multiplicar el nombre de pinyes als assajos i no haver-les de cantar. Els nous mètodes de treball s’aniran coneixent a partir dels primers assajos de la nova temporada. El nou cap de colla també va apuntar que s’apostarà per alternar més sovint proves de grans castells amb proves de treball més individual.

L’assemblea va aprovar per unanimitat la gestió de la junta sortint.

 

mocador_bordegassos_0