Nova formació d’EF, Taller de Badminton al Morell

El dissabte 27 de febrer, en jornada matinal, el Pavelló Municipal del Morell acollirà una nova trobada pedagògica de bàdminton, dirigida al professorat d’Educació Física de Primària i Secundària. Es tracta d’una altra actuació formativa generada amb el Servei Educatiu del Tarragonès, dins del Pla de Formació de Zona del Tarragonès del Departament d’Ensenyament i també lligada al Projecte Educatiu JJMM Tarragona 2017.

El Morell, com a seu d’aquesta disciplina dins dels Jocs Mediterranis serà de nou escenari d’aquesta jornada, com ja va passar al curs passat amb un gran èxit de participació. El control tècnic també anirà a càrrec d’entrenadors de la FederacióCatalana de Bàdminton.
La intenció del consell esportiu és, a partir d’aquestes experiències, impulsar nous focus d’activitat escolar i poder lligar trobades i fases competitives de nou d’aquesta disciplina, dins l’àmbit dels Jocs Esportius Escolars.

Podeu consultar la convocatòria a http://www.cetarragones.cat/contents/375195601diptic-jornada-badminton-2016-_febrer_.pdf

 

24777095img_1935