Convocat el Xè Torneig de Sant Sebastià de Tennis Taula

El proper dissabte 23 de gener, en jornada de tarda, es celebrarà el ja tradicional Torneig Sant Sebastià de Tennis Taula, que organitza l’AEE Institut Collblanc de la Canonja i el Consell Esportiu, arribant ja a la seva 10a edició.

Aquest torneig serveix de preàmbul a la Fase Comarcal del Tarragonès dels Jocs Esportius Escolars, estant obert no únicament als esportistes d’edat escolar dels JEEC, sinó  també a jugadors d’àmbit federat i adults.

La jornada es distribueix en dos torns, segons categories, preveient, com sempre, una gran participació de jugadors i jugadores d’escoles i clubs del Tarragonès i també de fora comarca.

Podeu consultar la convocatòria a http://www.cetarragones.cat/documents/1637799813trobada-tennis-taula-sant-sebastia-i-collblanc-2016.pdf

 

1993220382img_2084