Mor un cap d’olla gris de 3 metres de longitud i 350 quilos a la platja de Riumar, a Deltebre

Un exemplar de cap d’olla gris ha mort aquest diumenge a la platja de Riumar, a Deltebre (Baix Ebre). El cetaci, d’uns tres metres de longitud total i uns 350 kilos, ha arribat a la platja viu i els agents rurals han iniciat un protocol de rescat, el servei de biodiversitat ha activat el Centre de Recuperació d’Animals Marins. Amb tot, l’animal ha mort i serà traslladat al Centre de Recerca en Sanitat Animal (CRESA), de la UAB i l’IRTA, per practicar-li la necròpsia i saber per què ha mort. D’altra banda, els agents rurals van identificar i prendre mesures biomètriques dissabte per un dofí que va aparèixer mort a la platja de Calafell (Baix Penedès). L’estat de descomposició no va permetre agafar mostres de l’animal.

 

54848_foto_3057590_P