Tarragona: Detingut per robar a l’interior d’una furgoneta

La Guàrdia Urbana deté un home per un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior d’un vehicle.

Els fets han tingut lloc cap a les cinc d’aquesta passada matinada. Una dotació que realitzava un servei ordinari de seguretat ciutadana a la zona centre va observar com sortia un individu d’una furgoneta. Al percatar-se de la presència policial va sortir ràpidament en direcció a la Via de l’Imperi pel mig dels Jardins del Camp de Mart.

Un dels agents va veure com la part de darrera de la furgoneta estava regirada, la guantera oberta i una cartera, també oberta, sobre el seient de l’acompanyant. El jove que havia fugit portava una bossa de plàstic amb objectes al seu interior. Posteriorment, una altra dotació de la Guàrdia Urbana va informar que tenia una persona que coincidia amb la descripció. Un cop al lloc dels fets, els agents van confirmar que es tractava de la persona que havien vist fugir, per la qual cosa el van detenir.

 

Guàrdia Urbana de Tarragona

Guàrdia Urbana de Tarragona