Tarragona: Ernesto Ekaizer tanca la vuitena ‘Experiència de Periodista’

Ernesto Ekaizer tancarà el vuitè cicle de conferències ‘Experiència de Periodista’. Serà aquest dilluns a partir de les 7 de la tarda a l’Antiga Audiència, amb entrada gratuïta. Ekaizer és analista i reporter a El País i el diariAra. També és tertulià a Las Mañanas de Cuatro, Versió RAC1 o Boulevard Radio Euskadi. Com a escriptor recentment ha publicat el llibre ‘Queríamos tanto a Luis’. Ekaizer posarà punt i final a una iniciativa que també ha comptat amb la participació dels periodistes Ramón Lobo, Joanquin Luna i Yolanda Sánchez.

L’objectiu del cicle és que reconeguts professionals dels mitjans de comunicació posin a l’abast del públic la seva visió del món de la comunicació i la vivència personal del procés d’informació pública.

L’organitzen conjuntament el Col·legi de Periodistes de la demarcació i la Càtedra Repsol/URV d’Excel·lència en Comunicació, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona.

 

54870_ekaizer_P