La Rambla Nova acull fins diumenge Fora Stock, la iniciativa del Centre Comercial la T de Tarragona

Torna una de les iniciatives comercials més atractives de la ciutat, especialment tractant-se de l’època de rebaixes. I ho és per diferents motius: pels articles que poden trobar els clients, els preus dels productes i l’escenari on es desenvolupa aquest particular mercat, la Rambla Nova de Tarragona.

Com en les altres edicions està previst que hi participin nombrosos establiments que formen part del Centre Comercial la T de Tarragona. Recordem que a les parades s’hi pot trobar roba, complements, calçat, etc.

Els organitzadors han previst activitats paral·leles al mercat i un interessant sorteig. Fora Stock se celebrarà aquest divendres, dissabte i diumenge 1, 2 i 3 de març.

Fora Stock 2013