Qui Som

Makis Comunicació. Diari Digital i Agència de Comunicació i Recursos Audiovisuals

De la mateixa manera que els maquis eren grups armats que operaven en territori espanyol després de la Guerra Civil per tal de combatre el règim feixista, oposant-se a la repressió i lluitant per la llibertat, Makis Comunicació, a través del seu diari digital l’Infomakis, pretén ser un instrument de comunicació que defensi la veritat, els valors democràtics i la justícia en uns temps en els que la manipulació de la informació és a l’ordre del dia.

L’Infomakis aposta per treballar des de la ironia i el sarcasme, però, sense renunciar al rigor i a la veritat. El diari digital de Makis Comunicació té com a un dels seus actius la independència informativa, sense vincles ni lligams amb cap color polític i/o ideològic concret. Denuncia el que està malament i aplaudeix allò que es fa bé.

Els maquis van combatre per intentar assolir la llibertat en confictes com la II Guerra Mundial, a França, i a la Guerra Civil espanyola. Ho van fer amb mitjans escadussers, amb valentia i, la majoria de les vegades, perdent-hi la vida. Lluitaven contra l’opressió, per un sistema millor, per la igualtat de les persones.

L’Infomakis es presenta amb un esperit rebel, però, amb un gran dosi de noblesa. Encara queda molt per denunciar. Encara queda molt per reivindicar. Encara s’han de dir moltes veritats i s’han de dir sense por.